Eindelijk actie bij Treesleeper

De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest voor voor de bushmen van Treesleeper - mei 2012 had de lodge gereed moeten zijn, echter door diverse problemen met de overheid is alles stil komen te liggen, zag de campsite eruit als een bouwput en is Treesleeper financieel in de problemen geraakt. Echter het goede nieuws is dat 21 januari 2014 de bouwvakkers weer zijn begonnen. Als alles meezit is mei 2014 (2 jaar na dato) de lodge als nog gereed voor het toeristenseizoen van 2014.

Recentelijk heeft ook Erica Terpstra een bezoek gebracht aan Namibië, daar heeft ze ook het project dat wij daar al jaren actief steunen, bezocht – Treesleeper. Op uitzending gemist van 6 december is zij in de laatste 7 minuten van het < programma > in gesprek met Moses, hij is de manager van Treesleeper en onze contactpersoon. Jammer komt er niets over Treesleeper in beeld. (Bosjesmannen begint bij 33:29).

 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here