Sponsorfietstocht voor water in Turkana, Kenia

Mei 2014:

Krijn Koetsveld houdt van fietsen en van Italië. Op zijn website speciaal gemaakt voor dit doel staat: "Ik ga een stukje fietsen. Dat klinkt tamelijk normaal en als je me wat langer kent weet je dat ik dat al eens vaker deed. In mijn eentje, een leuke route met meestal achterlijke afstanden, heuvels en meer onheil dat me bij de tocht behoorlijk kan opbreken. Nu ja. Je bent ouder dan 50 en je wilt wat. Opeens werd mijn leven flink door elkaar geschud en werd het de vraag of ik deze dingen zou moeten willen en kunnen blijven doen. Het antwoord is volmondig ja. 

Krijn sponsort sinds augustus 2013 het voedselproject Kare Edome. Een groot probleem op deze specifieke lokatie is: WATER. Om deze lokatie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door de kinderen toegang te geven tot onderwijs, zal eerst de toegang tot schoon water moeten worden gerealiseerd. Zie ook het volgende engelstalige filmpje waarin gesproken wordt over de diverse manieren waarmee water in Turkana wordt verkregen en behouden.

Krijn heeft van 12 tot en met 16 mei ruim 500 km gefietst en hiermee ruim 5800 Euro sponsorgeld toegezegd gekregen. Elke euro komt volledig ten goede aan een handwaterpomp voor Kare Edome in Turkana, Kenia.

 

 

 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here