Water in Kare Edome!

September 2014:

Er is water gevonden in Kare Edome, Turkana, Kenia !  Het zag er even somber uit ... op 66 meter diepte geen water... ze zouden doorboren tot 80 meter. Uiteindelijk is op 77 meter diepte water gevonden.  Krijn heeft zijn sponsorfietstocht succesvol afgelegd, vrijwel alle toegezegde sponsorgelden zijn binnengekomen, hierdoor is er 5801,70 Euro beschikbaar voor dit project.

Er is vooronderzoek gedaan door een geologenteam en een waterzoekexpert heeft het gebied bekeken, toen is besloten de boring door te zetten. Half september er eindelijk van start gegaan. De bedoeling was om al in Juli te gaan boren maar de truck met de gereedschappen was stuk en heeft maanden stilgestaan voordat er reserve-onderdelen waren. Toen het eindelijk zover was, had het zoveel geregend dat de wegen onbegaanbaar waren. Maar nu eindelijk dan toch WATER in Kare Edome!

 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here