Mag Rose Mary op school blijven?

juni 2014:

Rose Mary is 16 jaar oud en een hele goede leerling, ze woont in Centraal-Kenia en zit op Moi Girls Secondary School Kamangu, niet zo ver van de hoofdstad Nairobi. Goede leerlingen hebben in Kenia toegang tot de betere scholen.

Doordat Rose Mary haar moeder is overleden en ze haar vader nooit heeft gekend, woont ze bij een tante. Juist omdat ze een hele serieuze studente is, wil haar tante haar de kans geven haar middelbare school zo goed mogelijk af te ronden. Echter de studieschuld is nu - in het tweede jaar van de middelbare school - dusdanig opgelopen dat ze van school dreigt te worden gestuurd.  Ondanks dat ze al regelmatig naar huis is gestuurd, zijn haar resultaten nog steeds goed te noemen. De noodkreet om haar te helpen met schoolgeld en schoolboeken is daarom serieus. Vanaf nu zullen wij haar helpen zodat zij zich weer op haar studie kan richten en hopelijk ooit haar droom kan verwezenlijken: neuro - chirurg worden!

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here