Beritu is geslaagd!

Juli 2014:

Beritu Feyisso is een jonge vrouw die met haar ouders, drie broers en twee zussen is opgegroeid op een heel klein afrikaans boerderijtje in midden-Ethiopie. Haar ouders vinden scholing erg belangrijk maar door de minimale inkomsten en al een broer die een vervolgopleiding doet, was dit voor Beritu alleen mogelijk met onze hulp.

De afgelopen 3 jaar hebben wij haar gesteund en zojuist is zij afgestudeerd van de universtiteit Wolaita Sodo. Doordat Beritu een goede scholiere was, mocht zij van de overheid haar voorkeursstudie Biologie gaan doen. Met haar studie biologie kan ze les gaan geven en... laat het nu net een droom voor haar zijn om onderwijzeres te worden? Verder vindt ze het heerlijk boeken te lezen en... heeft ze een hekel aan Geschiedenis als vak op school.

Nu op zoek naar... werk!

 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here