Laptop voor Sharon uit Kenia

December 2016:

Deze week heeft Sharon een laptop gekregen, geschonken door Mac Relife uit Bergen op Zoom. Sharon is helemaal gelukkig. Momenteel heeft zij vakantie, maar is ondertussen bij scholen in haar woongebied aan het helpen op ervaring op te doen.

Oktober 2016:

Sharon (23) komt uit Kenia. Zij woont met haar ouders, 3 broers en 1 zus op het platteland en leven van wat ze verbouwen.

Sharon wilde graag onderwijzeres worden maar haar ouders kunnen dit niet bekostigen. Om niet nutteloos thuis te zitten, is ze als vrijwilligster gaan helpen in de bibliotheek van haar basisschool. Onze contactpersoon ter plaatse heeft haar ruim anderhalf jaar gevolgd en ziet een zeer gedreven serieuze jonge vrouw die door de gesprekken die zij samen hebben, helemaal opbloeit en weer mogelijkheden ziet om haar droom te verwezelijken. Zo juist is zij,  met onze hulp, van start gegaan met een tweejarige opleiding tot onderwijzeres. Wordt vervolgd! Sharon, succes!

 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here