Geslaagd maar nog niet klaar!

November 2017:

De Ethiopische Banchayehudaba heeft eerder deze week haar diploma ontvangen maar moet haar praktijk gedeelte nog afmaken. Doordat zij afgelopen mei via een uitwisseling 4 weken naar Duitsland mocht, heeft ze haar praktische training voor haar opleiding medicijnen nog niet kunnen afronden. Maar omdat de afstudeerceremonie wel gewoon doorging heeft de Universiteit van Jimma er voor gekozen Banchayehudaba wel gewoon al haar diploma te geven. Haar nichtje, oom en broer waren erbij toen de directeur van de Universiteit haar een certificaat gaf om te bevestigen dat ze één van de beste vrouwelijke studenten van dit academische jaar is. 

 Haar dromen zijn groots. Banchayehudaba ziet het afronden van haar studie als een eerste stap om "de beste dokter" te worden. Ons steuntje in de rug, heeft haar vertrouwen in de  toekomst gegeven. We zullen vast nog meer van haar horen.

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here