Workinesh gespecialiseerd in plattelandsontwikkeling

Februari 2021:

Twee jaar geleden komen wij in contact met Workinesh Barena. Zij woont met haar gescheiden moeder en twee broers en één broertje in Arba Minch, Zuidelijk Ethiopië. Sinds haar vader het gezin heeft verlaten en een nieuw gezin heeft gesticht, leeft het gezin in armoede. Ze houdt van zingen en doet dat graag in de kerk. Vanuit de lokale katholieke kerk wordt haar zo nu en dan wat toegestoken, ook werkte ze tijdens haar middelbare school in de weekenden wat uurtjes op de missiepost om de onkosten voor de middelbare school te kunnen bekostigen. 

Graag had ze een medische opleiding gevolgd tot verpleegster ofzo. Echter de overheid bepaalde dat ze plattelandsontwikkeling en toegepaste landbouw mocht gaan studeren. Recentelijk is ze afgestudeerd, hopelijk kan ze snel aan het werk. 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here