Keniaanse Glorian nieuw in scholierenfonds

April 2021:

Glorian's moeder vraagt om hulp. De Tanzaniaanse Hellen komt 17 jaar geleden naar Kenia, samen met haar grote Keniaanse liefde krijgt ze 3 dochters. Wanneer haar man in 2018 verongelukt, blijft zij als alleenstaande moeder achter. Vanuit haar positie als Tanzaniaanse heeft ze weinig rechten, en die advocaat die ze inschakelt blijkt een oplichter. Al haar spaargeld verdwijnt als sneeuw voor de zon. Gelukkig heeft ze een dak boven haar hoofd, als toezichthouder van een groter huis, mag ze in het personeelsblok wonen. Haar kinderen worden echter wel geregeld van school naar huis gestuurd omdat er geen geld is voor essentiele zaken zoals een schooluniform of de benodigde materialen. 

 

Haar oudste dochter Glorian, links op de foto, heeft zojuist haar nationale examen voor de basisschool met zeer goede resultaten afgerond. Wij gaan haar ondersteunen zodat ze zonder zorgen op een goede middelbare school deel kan nemen aan onderwijs. 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here