Ethiopische Tsigerade is geslaagd!

Augustus 2021:

We ontmoeten de Ethiopische Tsigerade in 2009, ze valt op doordat ze het zo goed doet op de basisschool, dit terwijl ze pas in groep 3 zit. Ze woont met haar oma in een hutje niet ver van school en helpt haar oma met allerhande werkzaamheden.  Haar moeder woont op het platteland 20km verderop met haar twee broers en vier zussen. De directeur van de school vraagt of we haar kunnen helpen, zodat ze een topscholiere kan blijven en met een gevulde maag naar school komt.  Dat hebben we gedaan de afgelopen 12 jaar. 

 

Destijds wilde ze heel graag arts worden zodat ze kinderen met alleenstaande moeders ook zou kunnen helpen. Maar intussen heeft ze haar studie informatietechnologie afgerond en is het kleine stille meisje veranderd in een volwassen vrouw. De volgende stap is een baan. 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here