Bestuursleden

 

Carla van Vugt-Penninx


Carla

Heeft een tuinbouwachtergrond en recentelijk gewerkt in de salarisadministratie. Momenteel doet zij vrijwillerswerk voor het "maatjes"project.  Tijdens haar bezoek aan Zimbabwe in 1998 heeft zij kennis gemaakt met het gezin Mutandwa. Toen de noodkreet om hulp in 1999 kwam, is Carla hier spontaan op ingesprongen. In 2004 heeft zij de diverse projecten in Ethiopië bezocht. Als secretaris houdt zij zich o.a. bezig met eindverslaglegging naar andere NGO's.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jacqueline Mouws


Jacqueline

Werkzaam als verkeerskundige bij een advies- en ingenieursbureau. Erg betrokken bij sociale vraagstukken zowel in werk als prive. Zij heeft samen met Sylvia door Zimbabwe gereisd en daar enkele personen bezocht die worden gesteund. Daarnaast heeft Jacqueline in Ethiopië en Namibie projecten bezocht. Ook heeft zij enkele jaren (2008 - 2011) in Zuid-Afrika gewoond en gewerkt en heeft ook het grootste deel van 2015 daar doorgebracht. Als medeoprichter houdt Jacqueline zich naast fondsenwerving bezig met advisering.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sylvia Brooijmans


Sylvia

Levensmiddelentechnologe, tot voor kort werkzaam bij een multinational, nu door gezondheidsproblemen thuis. Moeder van twee kinderen. Haar liefde voor Afrika is ontstaan toen ze na haar studie ging werken in Zimbabwe (1991-1992). Als medeoprichter houdt Sylvia zich naast de financiën ook bezig met het onderhouden van contacten met diverse lokale vertegenwoordigers.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here