Sara volgt haar droom

Mei 2015:

Sara besloot te stoppen met haar studie en in te treden als zuster in het klooster. Door de houding van de lokale bisschop is het klooster gesloten en stond Sara op 29 jarige leeftijd, in 2012 met lege handen. Haar droom om met kinderen uit achtergestelde groepen te werken, kon alleen in vervulling gaan met de juiste opleiding. Wij hebben Sara de afgelopen jaren geholpen en in maart j.l. is zij afgestudeerd.

Ze is direct aan het werk gegaan bij een stichting de kinderen in nood helpt, echter deze organisatie heeft nog geen officiële vestigingspapieren. Sara vreest dat deze droombaan daarom niet lang meer zal bestaan, echter de ervaring die ze nu op doet is groot. 

Terwijl ze plannen maakt, geeft ze aan dat onze steun haar heeft geinspireert om anderen te helpen. Ze hoopt een inspiratie te kunnen zijn voor anderen om ook hun doel in het leven te bereiken.

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here